7.5.12

Fiul lui Serge Moscovici, fost agent al Kominternului sub numele de Strul Hers Moscovici si autor al proiectului Republica Socialista Sovietica Moldova (cu capitala la Iasi), posibil premier in Franta. Kominternul se intoarce!

Tatăl celui care l-a făcut preşedinte pe Francois Hollande în Franţa este român, născut la Brăila Hollande, noul preşedinte al Franţei şi Pierre Moscovici, şeful lui de campanie
 









România are "pile" în noua administraţie din Franţa: Pierre Moscovici, 54 de ani, şeful de campanie a lui Francois Hollande, noul preşedinte al Franţei, este pe jumătate român.
Tatăl său, Serge Moscovici, profesor de psihologie socială, s-a născut la Brăila într-o familie de evrei în 1925 şi a fost membru în ilegalitate al Partidului Comunist Român. El a plecat din România în Franţa în 1948.
Pierre Moscovici cunoaşte foarte bine România, fiind chiar raportor al Parlamentului European pentru aderarea României la Uniunea Europeană înainte de 2007. El chiar a declarat la un moment dat în Parlamentul european că se simte "pe jumătate român".
(...) El este citat acum de presa franceză ca un posibil premier al noului guvern socialist, alături de un alt nume puternic al stângii franceze, Martine Aubry. Pierre Moscovici a fost chiar enumerat anterior printre posibilii candidaţi ai stângii la Preşedinţia Franţei.

Sursa:

2 comentarii:

  1. Anonim5/07/2012

    Francois Hollande a promis ca va acorda cuplurilor homosexuale dreptul de a se casatori si de a adopta copii. Aceste masuri vor fi adoptate pana cel tarziu in primavara anului 2013.

    RăspundețiȘtergere
  2. Au invins minoritarii... Stafia comunismului se intinde peste Europa

    RăspundețiȘtergere

Related Posts with Thumbnails