12.8.12

Guvernul roman a alocat un milion de euro pentru concertul satanistei Lady Gaga, care va avea loc in 16 august (de Sfintii Martiri Brancoveni)


Guvernul României a dat un milion de euro pentru ca logoul României să figureze pe afişul concertului susţinut de Lady Gaga la Bucureşti. Asocierea Guvernului cu o solistă de la care copiii şi tinerii nu au nimic bun de învăţat nu mi se pare în regulă.
(...) Tot despre guvernanţi, dar şi despre alţi politicieni din România care ne conduc de ani buni: astăzi, la slujba de la Biserică, preotul ne-a vorbit şi despre cei ce decid soarta naţiunii din 1989 încoace. O să redau esenţa vorbelor sale: “Nu vă miraţi că oamenii care conduc ţara noastră se comportă aşa cum vedem de luni bune şi cum am observat ani la rând. Cei mai mulţi dintre cei care ne conduc sunt fiii comuniştilor care au avut drept scop depărtarea oamenilor de Dumnezeu. Cu cât ai un popor mai dezbinat, fără credinţă în Dumnezeu, cu atât îl controlezi mai bine. E nevoie de credinţă, post şi rugăciune, ceea ce vă îndemn să faceţi!

Sursa: Vrancea Media

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails