25.3.11

Un pamflet savuros al lui Victor Roncea la adresa avocatilor sau procurorilor ideologici, a politistilor buni si rai ai legionarismului online. Comentariu la un articol al Emiliei Corbu

Stimata Doamna Emilia Corbu,

Am urmarit cu interes, ca si dvs, sceneta creata de cele doua grupuscule de "politisti rai" si "politisti buni" ai "legionarismului" online. Din pacate, trebuie sa va contrazic, cu parere de rau (pentru Mircea Platon e parerea de rau). Nu dl Fedoplaton este avocatul; dansul este chiar procurorul, "acuzatorul public" al "tribunalului poporului". De cealalta parte a dramoletei construite in jocul periculos, si bine elaborat, contra Parintelui Justin si a Manastirii Petru Voda (unde apararea Parintelui e constituita doar de puterea Domnului si simpli credinciosi pentru ca ucenicii lui si-au pierdut batele prin balti), "avocatul ideologic" de care vorbiti este mai curand dl Codrescurziu. Acelasi personaj amorf care incrimina Miscarea Legionara cu vehementa proletara cu doar putin timp in urma si care slujeste, chipurile, sfintii inchisorilor in adulatie fata de adeptul marelui rit scotian al micului puric, posibil viitor prim ministru al viitorului Guvern de la Bucupesta.

Intorsi la oile noastre tuciurii, mai de alba-neagra, ca in orice judecata a "poporului ganditor", evoluat acum, de la cel "muncitor", nu conteaza insa nici cine acuza nici cine apara, ci cine pune in scena farsa "judiciara". Notati momentul aparitiei acesteia in mediul "informativ" alternativ: in plin post al Sfintelor Pasti si imediat dupa ce toata presa fosta romaneasca deja a pus la zid centrul vibrant de ortodoxie si romanism de la Petru Voda, la ordinele lui Sorosmaneanu.

In cazul de fata avem un grupuscul "disident" curentului "para-legionar" si, in acelasi timp, critic la adresa celor de la care se revendica in "Rost"-ul lui pe acest pamant dl Codrescurziu: "dealerii" de suflete Pataplesu, Baconskiiceanu si compania de stramba-dreapta "crestin-democrata". Dl Fedoplaton, dupa ce a stat pe banca de rezerve a acestora, acum se face ca le sparge geamurile cu mingea, de la distanta, cu sprijinul goarnei "revolutionare" de la Iesi,mica cassianoviciana caghebistoiana.

Deloc ciudat insa, daca mergem pe fir in sus sa vedem cine-i trage de sfori, conform regulei de aur "follow the money", o sa constatam ca cele doua grupuscule se adapa, de fapt, bine-mersi, de la acelasi "think-tank" unde supra-crestinul Fedoplaton isi publica studiile "pentru o politica la scara umana", alaturi de "reperele de dreapta" ale dlui Codrescurziu si de toata floarea de mugecai a anti-crestinismului din Romania, de la Tismaneanu la Remus Cernea - "idiotul util" activ pentru eliminarea icoanelor din Scoli - si de unde nu lipseste editorul sau, Cassian Maria Spiridon. Este vorba de templul "luminat", "crestin-democrat" si neo-Komservator al "marele maestru" Aluigiga Stoica, acronimizat stupid cu initialele CADI. Adicalea Centrul de Ademenire Direct in Iad. As putea sa le urez "drum bun!". Dar nu o fac pentru ca as minti, cu siguranta. Nu le va fi bun deloc.

PS: Astept infrigurat clipa in care o sa apara in scena si "martorul" Bastovoion...

Un post linistit!

Sa fac si eu ca ei, "academic" nu gluma, cu "note" si "surse" peste "surse" (o colcaiala de surse, nu altceva):

http://www.cadi.ro/index.php/vizualizare/articol/publicatii/150

http://www.cadi.ro/index.php/echipa
http://ro.wikipedia.org/wiki/Rost

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails